Nou Centre d’estètica Avançada al casc històric de Cubelles

Raquel Romero Wellness, on bellesa i benestar van de la mà

Molt a prop de l’ajuntament de Cubelles i a pocs minuts de l’estació de tren, en un racó tranquil del carrer de la Pau trobaràs el nou centre d’estètica avançada Wellness by Raquel Romero.

Un espai renovat, dissenyat perquè gaudiu de cada visita, perquè us trobeu a gust. Amb dues àmplies cabines independents: una per a tractaments facials i una altra per a tractaments corporals.

I amb una zona diàfana on farem formacions i diverses activitats en grups reduïts.

 

 

Wellness… més que estètica, benestar.

El concepte que desenvolupem al nostre centre va més enllà de l’estètica: Wellness fa referència a un equilibri saludable entre ment, cos i emocions que propicia un estat de benestar integral.

Per això, a més de fer depilacions (làser o a la cera), higienes facials i molts altres tractaments d’estètica, us oferim una altra sèrie de tractaments que us proporcionaran un benestar més profund. A més d’ocupar-nos del teu aspecte extern, apliquem tecnologies de teràpia cel·lular i tècniques de quiromassatge per cuidar-te per dins… i que es noti també per fora.

Si voleu experimentar el plaer d’una relaxació duradora, que potenciarà la vostra bellesa i benestar, pregunta pels nostres rituals i els nostres tractaments ayurvèdics.

Tractaments d’estètica amb radiofreqüència INDIBA a Cubelles

INDIBA Deep Beauty és el tractament de teràpia cel·lular basat en radiofreqüència de més prestigi a escala mundial.

Els seus efectes són molt beneficiosos, és totalment innocu, no invasiu i indolor. Al contrari, les sessions són realment plaents. I els resultats dels tractaments INDIBA, tant facials com coporals, són evidents des de la primera sessió. Ara el pots gaudir a Cubelles.

Productes de cosmètica de primera qualitat

Les nostres marques de productes de referència per a tots els tractaments que realitzem a cabina són GERnétic i Massada.

Elaborats amb els ingredients actius més efectius, naturals i valuosos al camp de la salut i la bellesa, els productes de Massada i GERnétic International ofereixen resultats únics.

L’àmplia experiència d’aquests laboratoris es tradueix en una àmplia gamma de productes, dissenyats de manera específica per tractar els diferents tipus de pell: reparació cutània, envelliment cutani, irritació cutània, pigmentació, aprimament i benestar.

Pots consultar la gamma de productes Massada i GERnétic que comercialitzem a la nostra botiga on line.

Visita el nostre nou centre d´estètica a Cubelles… I viu l´experiència Wellness

DEIXA’NS UN MISSATGE

3 + 3 =

ALTRES FORMES DE CONTACTE