CENTRE D’ESTÈTICA AVANÇADA A CUBELLES

Estem treballant per a oferir-vos un nou centre d’estètica en el centre de Cubelles, a escassos minuts de l’estació de Renfe. Per a oferir-vos els nostres serveis d’una forma més còmoda i accessible a tots els públics.

A causa de la situació del COVID-19, i mentre acabem el nostre nou centre d’estètica, t’atendrem a Cubelles, amb cita prèvia en una cabina totalment equipada i complint les normes higièniques de la COVID-19.

Oferim tots els serveis oferts en la nostra web: Radiofreqüència INDIBA, Depilació Làser Díode, Depilació Cera, Presoteràpia, Tractaments i massatges manuals, quiromassatge, ….

També oferim serveis de Depilació Làser Díode en col·laboració amb altres centres, en altres localitats: Torredembarra, El Vendrell, Cunit (Tarragona) i Gavà (Barcelona)

¡Demana ja la teva cita!

Cubelles

Cubelles és l’última població costanera de la província de Barcelona i de la comarca del Garraf pel costat sud i a 40 km de Tarragona. Està adscrit a la comarca de el Garraf (província de Barcelona) i està situat a 50 km de Barcelona.

Arribar amb tren

Cubelles disposa d’una estació de trens per a facilitar l’accés des de les poblacions pròximes mitjançant la línia costanera catalana (R2 Sud), tenim trens directes des de les ciutats més importants com pot ser Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Cunit, Calafell, El Vendrell i Tarragona.

Wellness by Raquel Romero està situat a escassos 10 minuts a peu de l’estació de Cubelles (650m).

Arribar amb cotxe / bus

Per a arribar a Cubelles disposem de l’autopista C-32 o de la carretera C-31, perfectament comunicada amb localitats dels voltants: Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes, Cunit, Destral de Calafell, Calafell, El Vendrell, Tarragona.

També en menys d’una hora es comunica amb Barcelona o Tarragona.

Existeixen autobusos de línia que comuniquen els pobles de voltant.

Wellness by Raquel Romero està situat a escassos 3 minuts a peu de la parada d’autobús més pròxima (200m).

DEIXA’NS UN MISSATGE

8 + 14 =

ALTRES FORMES DE CONTACTE