TRACTAMENTS CORPORALS

TRACTAMENTS CORPORALS PEL BENESTAR DE COS I MENT

Els nostres tractaments corporals s’adapten a les característiques de la pell, i són 100% fets a mida. Estudiarem el teu cas i et proposarem el millor tractament. Combina’n més d’un per obtenir el màxim exponent de Bellesa i Benestar.

TRACTAMENTS MANUALS

Mitjançant massatges, tractaments amb cosmètic i embolcalls aconseguirem els propòsits desitjats, utilitzarem cosmètics professionals, respectuosos amb el medi ambient.

A més, gràcies als coneixements adquirits a l’India, oferim diversos tipus de massatges ayurvèdics .

El massatge aiurvedic és un massatge tradicional provinent de l’India. S’utilitzen olis essencials seguint les pautes de la medicina Ayurveda. En els seus orígens, aquest tipus de massatge tenia com a última finalitat el equilibri entre les energies que flueixen entre el cos i la ment.

A Wellness by Raquel Romero treballem amb marques de cosmètic d’alta gamma com Massada i Gernétic , referents a cosmètics a nivell nacional i internacional

PRESSOTERÀPIA

En el tractament de pressoteràpia introduïm al client en unes botes i faixí abdominal, aquests s’inflen d’aire, realitzant un massatge ascendent i que millora el retorn venós i problemes derivats de mala circulació.

El massatge és molt similar a un drenatge limfàtic manual per això és un tractament agradable i molt indicat en post operatoris, embaràs i trastorns circulatoris, com ara edemes, cames cansades, aranyetes vasculars, cel·lulitis i acumulacions de greix.

ELS TRACTAMENTS MANUALS

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

TERÀPIA CEL·LULAR – INDIBA® DEEP BEAUTY

Els tractaments INDIBA Corporals tenen molts beneficis, i estan destinats a tots els tipus de pells i edats.
Les persones més joves notaran el benestar, la lluminositat i la hidratació que ens proporciona la radiofreqüència juntament amb les cremes de tractament.

Per a aquelles persones amb cel·lulitis, sigui tova, dura o edematosa amb INDIBA realitzarem el tractament necessari que s’adapta a la seva problemàtica i millorarem el seu aspecte.

Per a persones amb excés de greix localitzat, farem una remodelació corporal amb INDIBA per reduir el volum.

En tots els nostres tractaments reductors veurem una notable millora en la flacciditat tissular, amb la qual cosa millorarem notablement l’elasticitat dels teixits.

Per aquest motiu, independentment de l’edat que tinguis, INDIBA és un tractament per a tu, que t’aportarà a més dels beneficis del tractament, una gran relaxació a cada sessió.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

CONEIX ELS NOSTRES BONS DE TRACTAMENTS

Estalvia comprant sessions per avançat, de 5, 10 o 15 sessions de 1h o 30min.

DEIXA’NS UN MISSATGE

11 + 11 =