TRACTAMENTS FACIALS

ACONSEGUEIX UN ROSTRE SALUDABLE QUE IRRADIE BELLESA I BENESTAR

Els nostres tractaments facials s’adapten a les característiques de la pell, i són 100% fets a mida. Estudiarem el teu cas i et proposarem el millor tractament. Combina’n més d’un per obtenir el màxim exponent de Bellesa i Benestar.

TRACTAMENTS MANUALS

Mitjançant tècniques manuals de massatge facial aconseguirem els propòsits desitjats, farem servir cosmètics professionals, respectuosos amb el medi ambient. A Wellness by Raquel Romero treballem amb Gernétic, líder indiscutible de cosmètics professionals i amb Scens, una marca que ofereix cosmètics Orgànics i Vegans.

MESOLÀSER

Al tractament de pressoteràpia introduïm al client en unes botes i faixí abdominal, aquests s’inflen d’aire, realitzant un massatge ascendent i que millora el retorn venós i problemes derivats de mala circulació.

El massatge és molt similar a un drenatge limfàtic manual per això és un tractament agradable i molt indicat en post operatoris, embaràs i trastorns circulatoris, com ara edemes, cames cansades, aranyetes vasculars, cel·lulitis i acumulacions de greix.

ELS TRACTAMENTS

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

TERÀPIA CEL·LULAR – INDIBA® DEEP BEAUTY

Els tractaments INDIBA Facials que realitzem al nostre centre d’estètica de Cubelles són molt diversos, i adequats per a tots els tipus de pells i edats.

En funció de l’edat treballarem unes zones o d’altres, per a les persones més joves els resultats més destacats seran el benestar, la lluminositat i la hidratació que ens proporcionen les cremes de tractament juntament amb l’ús de la radiofreqüència.

Si comencen a aparèixer arrugues a la teva pell, INDIBA a més de tornar la lluminositat i hidratar, contribuirà a atenuar les arrugues.

Els beneficis es multipliquen per a pells madures, reduint la flacciditat, tornant elasticitat, regenerant i recuperant el teixit a nivell cel·lular, així com aportant un extra d’hidratació.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

CONEIX ELS NOSTRES BONS DE TRACTAMENTS

Estalvia comprant sessions per avançat, de 5 o 10 sessions de 30 o 60min. Pots combinar tractaments manuals, mesolàser i/o INDIBA amb els bons de tractaments.

DEIXA’NS UN MISSATGE

1 + 10 =