LPG corporal i facial a Cubelles

LPG® és l’única tècnica no invasiva d’estimulació mecànica de la pell, que permet reactivar naturalment el metabolisme de les cèl·lules.

De forma plaent, el tractament corporal amb aquesta avançada aparatologia estètica desenvolupada per Endermologie® aconsegueix un efecte reductor del greix localitzat i la cel·lulitis.

El tractament facial resulta en més fermesa i elasticitat, redueix les arrugues i aconsegueix que la teva pell llueixi més lluminosa.

A Raquel Wellness comptem amb la darrera versió d’aquesta tecnologia, també coneguda com a lipomassage. Descobreix la nova eficàcia antienvelliment i aprimant Endermologie® a Cubelles, de la mà de Raquel Wellness.

Tractaments corporals LPG® a Raquel Wellness

Amb el tractament corporal LPG aconseguim reduir la cel·lulitis, millorar la circulació i reduir volum dels teixits adiposos, principalment als braços, esquena, abdomen, natges, malucs i cuixes.

El procediment és totalment plaent. I gràcies al nou sensor per a la identificació cutània Alliance que incorpora la darrera generació d’aquesta tecnologia, l’estimulació s’adapta amb precisió a cada tipus de pell: la intensitat del tractament s’optimitza.

A partir de la tercera sessió es comencen a notar els resultats. I amb 10 o 12 sessions són més que evidents.

En què consisteix el tractament corporal LPG per aprimar-se i combatre la cel·lulitis?

L’eix del tractament consisteix en l’aplicació d’un aparell de pastament tissular mecanitzat que realitza un agradable lipomassatge . Així aconseguim alliberar els greixos resistents, allisar cel·lulitis i reafirmar la pell.

Això és el bàsic. Però t’explicarem una mica més.

Abans del tractament LPG® corporal

Hi ha sessions de 60 minuts, que treballarem en programes de 40 minuts de LPG, la resta del temps l’utilitzem per preparar la sessió.

Depenent de la zona, es podran fer sessions de 30 minuts.

A més del massatge LPG®, l’aplicació a la cabina de cosmètics específics potencia els resultats del tractament.

Apliquem Gel Lipo-Reductor amb cafeïna pura i extracte d’algues vermelles, que multiplica per quatre l’alliberament del greix localitzat. Conté també extracte de corall vegetal. Aquest component evita que el greix s’acumuli durant la nit. I durant el dia, estimula la lipòlisi per eliminar-la.

Sessions aprimadores i anticel·lulitis

Després del tractament LPG

Després de cada sessió del tractament aprimant i anticelullitis LPG® és recomanable prendre dos litres daigua. D’aquesta manera potenciarem l’efecte drenen de llarga durada.

Resultats del tractament corporal LPG®

Amb LPG® obtenim una triple acció en un sol tractament.

Combat eficaçment el greix localitzat resistent a la dieta i a l’exercici.

 • Millora la circulació, redueix volum, i alleuja la sensació de cames cansades.
 • I reafirma el teixit, reduint la cel·lulitis.

Per obtenir resultats consolidats es recomana fer entre 10 i 12 sessions.

Però segons l’estudi Endermologie® Dermscan del 2016 els resultats són evidents a partir de la tercera sessió:

 • Eliminació dels greixos resistents i localitzats. Després de 12 sessions reduïm el contorn de cintura fins a 5,2 cm.
 • Pell de taronja més llisa. Després de 3 sessions el 67% de les dones van constatar una evident reducció de la cel·lulitis.
 • Redensificació natural de la dermis. La reactivació del col·lagen, l’elastina i l’àcid hialurònic endògens provoca una millora en la fermesa de la pell després de només 3 sessions.

Bons de tractament corporal LPG Endermologie®

Disposem de bons de tractament de 5 o 10 sessions, existeixen en modalitat 40′ o 30′. Estalvia comprant les sessions per endavant.

Redueix la cel·lulitis i el greix localitzat a Raquel Wellness amb LPG Endermologie®

Tractaments facials LPG® a Raquel Wellness

Conegut com el fitness per a la pell, el tractament LPG Endermologie® facial provoca un rejoveniment de la pell.

Mitjançant l’estimulació cel·lular, els fibroblasts (conegudes com a cèl·lules de la joventut) es reactiven per produir:

 • Colàgen. Aporta fermesa.
 • Per a una pell més flexible.
 • Àcid hialurònic. Volum i hidratació per al cutis.

Gràcies a l’amassament tissular realitzat amb un capçal especial d’última generació aconseguirem:

 • Omplir les arrugues.
 • Reafirmar la pell.
 • Reduir o fins i tot eliminar la papada
 • Retornar la lluminositat al cutis.

I de manera summament relaxant.

Amb només una sessió ja notareu l’efecte lífting d’aquesta tècnica. I amb 10 sessions et semblarà que t’has tret molts anys de sobre.

En què consisteix el tractament facial LPG per rejovenir el rostre i reduir les arrugues?

El tractament facial LPG Endermologieés un tractament antiedat 100% natural. Indicat tant per a homes com per a dones de qualsevol edat, aquesta tècnica actua com un lífting natural i atenua els signes de l’envelliment, deixant un rostre radiant i rejovenit.

A Raquel Wellness tenim LPG Alliance, la darrera versió de LPG Endermologie. Aquest nou model compta amb una patent exclusiva que combina l’eficàcia de les seves millors tecnologies per aconseguir una estimulació més intensa i ràpida de la pell.

La base del tractament és el massatge realitzat amb els capçals d’última generació, que fan una estimulació mecànica de la superfície de la pell, sense danyar-la gens ni mica. Com un lífting, però sense marques, sense cirurgia.

Abans del tractament LPG® facial

El protocol de treball de LPG facial és personalitzat. Abans d’aplicar-ho, realitzarem una valoració prèvia que ens permeti determinar el tipus de pell i l’estat de les zones a tractar. A Raquel Wellness aquesta sessió de valoració és gratuïta i sense compromís.

Sessions de rejoveniment facial

Cada sessió es de 60 minuts.

Per garantir una higiene perfecta durant les sessions, utilitzem el kit endermologie pel rostre personalitzat. Aquest kit inclou unes pinces motoritzades anomenades Lift 20 (per al rostre, el coll, l’escot i el bust) i Lift 10 (per al contorn dels ulls, el contorn dels llavis i les mans).

A més del massatge LPG®, l’aplicació a la cabina de cosmètics específics potencia els resultats del tractament. Quins?

Després del tractament LPG facial

Per potenciar els resultats del tractament facial LPG Endermologie, és aconsellable seguir unes pautes al domicili que inclouen l’aplicació de productes adequats al nostre tipus de pell i les necessitats.

Resultats del tractament facial LPG Endermologie

El manípul de tractament facial LPG Endermologie porta incorporat un nou capçal dissenyat per estimular la producció de col·lagen, elastina i àcid hialurònic de forma més eficaç. Deixa obsolets a models anteriors ja que és capaç d’aconseguir en una única sessió el mateix resultat que amb 3 sessions de models antics.

El nou LPG Alliance aconsegueix que es generi de manera natural un 80% més d’àcid hialurònic.. Així s’aconsegueix un 70% més de fermesa i un 87% d’arrugues més llises.

El tractament facial LPG Endermologie és una tècnica antienvelliment 100% natural i que respecta la pell. Per això amb prou feines té contraindicacions i potencia el teu benestar.

Bons de tractament facial LPG Endermologie®

Disposem de bons de tractament de 5 o 10 sessions, existeixen en modalitat 40′ o 30′. Estalvia comprant les sessions per endavant.

Recupera la joventut de la teva cara a Raquel Wellness amb LPG Endermologie®.

DEIXA’NS UN MISSATGE

14 + 2 =

Tractaments LPG a Cubelles. Molt a prop de Sitges i Vilanova

Descuento Tienda Online

Ahorra en la compra de cosméticos de alta gama. Utiliza nuestros códigos de descuento:

GERNETIC10 10% Descuento en productos Gernétic.

SCENS30 30% Descuento en productos Scens.

¿Quieres estar al día de todos los descuentos?

You have Successfully Subscribed!