INDIBA® Deep Beauty a Cubelles

POTÈNCIA LA TEVA BELLESA AMB INDIBA DEEP BEAUTY

Tractaments facials i corporals INDIBA per potenciar la teva bellesa i benestar

Si alguna vegada heu provat els tractaments de bellesa de INDIBA Deep Beauty, no cal que us expliquem gaire sobre els vostres beneficis.

Et presentem el tractament de teràpia cel·lular basat en radiofreqüència de més prestigi a escala mundial. Ara a Wellness By Raquel Romero, a Cubelles.

INDIBA és el mètode més efectiu no invasiu per reafirmar la pell. Apreciaràs els seus beneficis des de la primera sessió, hi ha moltes aplicacions disponibles, per exemple rejoveniment facial o remodelació de la figura, entre d’altres… No oblidem que els tractaments facials i corporals de INDIBA, a més de proporcionar uns resultats sorprenents, són molt relaxants i aporten un gran benestar.

Tractaments INDIBA® a Cubelles

Potser el que no sabies és que aquesta tecnologia va ser desenvolupada a Barcelona. I que ara en pots gaudir al nostre centre d’estètica de Cubelles. Estem situats al centre del poble, a pocs minuts d´estació de Renfe i de parades d´autobús. Contacta amb nosaltres i t´expliquem totes les possibilitats de la tecnologia de INDIBA® Deep Beauty.

Més informació sobre tractaments INDIBA®

Què és INDIBA® Deep Beauty?

INDIBA és un tractament basat en laplicació duna tecnologia de teràpia cel·lular mitjançant radiofreqüència. Els seus efectes són molt beneficiosos, és totalment inocu, no invasiu i indolor. Al contrari, les sessions són realment plaents.

Com funciona INDIBA® Deep Beauty?

Els tractaments amb INDIBA generen un escalfament dels teixits duna zona concreta del cos. Tècnicament produeixen una diatèrmia localitzada al nostre cos.

Gràcies al Proionic® System, una circulació de corrent d’alta freqüència que produeix un augment de temperatura controlat, podem crear un efecte tensor i reduir greix i cel·lulitis. A més, oxigenarem els teixits i hidratarem la pell.

Apliquem el tractament mitjançant un suau massatge, cosa que genera una sensació agradable i de relaxació, alhora que produeix uns resultats espectaculars.

Com a conseqüència de l’augment de la temperatura del teixit i l’activitat cel·lular, INDIBA millora el flux sanguini i potencia la síntesi de col·lagen i elastina.

Tractaments facials Indiba

Indiba a Cubelles

Els tractaments INDIBA Facials que realitzem al nostre centre d’estètica de Cubelles són molt diversos, i adequats per a tots els tipus de pells i edats.

En funció de l’edat treballarem unes zones o d’altres, per a les persones més joves els resultats més destacats seran el benestar, la lluminositat i la hidratació que ens proporcionen les cremes de tractament juntament amb l’ús de la radiofreqüència.

Si comencen a aparèixer arrugues a la teva pell, INDIBA a més de retornar la lluminositat i hidratar, contribuirà a atenuar les arrugues.

Els beneficis es multipliquen per a pells madures, reduint la flacciditat, tornant elasticitat, regenerant i recuperant el teixit a nivell cel·lular, així com aportant un extra d’hidratació.

Tractaments corporals Indiba

Indiba a Cubelles

Els tractaments INDIBA Corporals que realitzem al nostre centre d’estètica de Cubelles, a més d’aportar un benestar immediat, proporcionen resultats visibles des de la primera sessió. I són adequats per a persones de totes les edats.

Per a aquelles persones amb cel·lulitis, ja sigui tova, dura o edematosa amb INDIBA realitzarem el tractament necessari que s’adapta a la seva problemàtica per disminuir la cel·lulitis i millorar-ne l’aspecte.

Per a persones amb excés de greix localitzat, farem una remodelació corporal amb INDIBA per reduir el volum, amb resultats visibles des de la primera sessió

En tots els nostres tractaments reductors veurem una notable millora en la flacciditat tissular, amb la qual cosa millorarem notablement l’elasticitat dels teixits.

A més, la tecnologia INDIBA també serveix per tractar problemes musculars o articulars, sota la supervisió dels nostres fisioterapeutes.

Especialistes en tractaments INDIBA

A Wellness by Raquel Romero som especialistes amb INDIBA. Posem a disposició dels nostres clients un coneixement profund d’INDIBA, ja que hem estat formadors d’aquesta tecnologia per a esteticistes a nivell nacional i internacional. Això es tradueix en coneixement, seguretat i garantia d’èxit.

BONS DE TRACTAMENT INDIBA

Estalvia adquirint sessions d’INDIBA per avançat: 5 o 10 sessions de 1h o 30min. Podeu combinar tractaments facials i corporals amb els bons de tractaments.

Raquel Romero Wellness, el teu especialista INDIBA a Cubelles i el Garraf

DEIXA’NS UN MISSATGE

8 + 1 =

Descuento Tienda Online

Ahorra en la compra de cosméticos de alta gama. Utiliza nuestros códigos de descuento:

GERNETIC10 10% Descuento en productos Gernétic.

SCENS30 30% Descuento en productos Scens.

¿Quieres estar al día de todos los descuentos?

You have Successfully Subscribed!