INDIBA® Deep Beauty a Cubelles

POTÈNCIA LA TEVA BELLESA AMB INDIBA DEEP BEAUTY

Tractaments facials i corporals INDIBA per a potenciar la teva bellesa i benestar

Si alguna vegada has provat els tractaments de bellesa de INDIBA Deep Beauty, no fa falta que t’expliquem molt sobre els seus beneficis.

Et presentem el tractament de teràpia cel·lular basat en radiofreqüència de més prestigi a escala mundial. Ara en Wellness By Raquel Romero, a Cubelles.

INDIBA és el mètode més efectiu no invasiu per a reafirmar la pell. Apreciaràs els seus beneficis des de la primera sessió, hi ha moltes aplicacions disponibles, per exemple rejoveniment facial o remodelació de la figura, entre altres… No ens oblidem que els tractaments facials i corporals de INDIBA, a més de proporcionar uns resultats sorprenents, són molt relaxants i aporten un gran benestar.

Tractaments INDIBA® a Cubelles

Potser el que no sabies és que aquesta tecnologia va ser desenvolupada a Barcelona. I que ara pots gaudir d’ella en el nostre centre d’estètica de Cubelles. Estem situats en el centre del poble, a escassos minuts d’estació de Renfe i de parades d’autobús. Contacta amb nosaltres i t’expliquem totes les possibilitats de la tecnologia de INDIBA® Deep Beauty.

Més informació sobre tractaments INDIBA®

Què és INDIBA® Deep Beauty?

INDIBA és un tractament basat en l’aplicació d’una tecnologia de teràpia cel·lular mitjançant radiofreqüència. Els seus efectes són molt beneficiosos, és totalment innocu, no invasiu i indolor. Al contrari, les sessions són realment plaents.

Com funciona INDIBA® Deep Beauty?

Els tractaments amb INDIBA generen un escalfament dels teixits d’una zona concreta del cos. Tècnicament produeixen una diatermia localitzada en el nostre cos.

Gràcies al Proionic® System, una circulació de corrent d’alta freqüència que produeix un augment de temperatura controlat, podem crear un efecte tensor i reduir greix i cel·lulitis. A més, oxigenarem els teixits i hidratarem la pell.

Apliquem el tractament mitjançant un suau massatge, la qual cosa genera una sensació agradable i de relaxació, alhora que produeix uns resultats espectaculars.

A conseqüència de l’augment de la temperatura del teixit i l’activitat cel·lular, INDIBA millora el flux sanguini i potència la síntesi de col·lagen i elastina.

Tractaments facials Indiba

Indiba a Cubelles

Els tractaments INDIBA Facials que realitzem en el nostre centre d’estètica de Cubelles són molt diversos, i adequats per a tots els tipus de pells i edats.

En funció de l’edat treballarem unes zones o altres, per a les persones més joves els resultats més destacats seran el benestar, la lluminositat i la hidratació que ens proporcionen les cremes de tractament juntament amb l’ús de la radiofreqüència.

Si comencen a aparèixer arrugues en la teva pell, INDIBA a més de retornar la lluminositat i hidratar, contribuirà a atenuar les arrugues.

Els beneficis es multipliquen per a pells madures, reduint la flaccidesa, retornant elasticitat, regenerant i recuperant el teixit a nivell cel·lular, així com aportant un extra d’hidratació.

Tractaments corporals Indiba

Indiba a Cubelles

Els tractaments INDIBA Corporals que realitzem en el nostre centre d’estètica de Cubelles, a més d’aportar un benestar immediat proporcionen resultats visibles des de la primera sessió. I són adequats per a persones de totes les edats.

Per a aquelles persones amb cel·lulitis, ja sigui tova, dura o edematosa amb INDIBA realitzarem el tractament necessari que s’adapta a la seva problemàtica per a disminuir la cel·lulitis i millorar el seu aspecte.

Per a persones amb excés de greix localitzat, realitzarem una remodelació corporal amb INDIBA per a reduir el volum, amb resultats visibles des de la primera sessió

En tots els nostres tractaments reductors veurem una notable millora en la flaccidesa tissular, amb la qual cosa millorarem notablement l’elasticitat dels teixits.

A més, la tecnologia INDIBA també serveix per a tractar problemes musculars o articulars, sota la supervisió dels nostres fisioterapeutes.

Especialistes en tractaments INDIBA

En Wellness by Raquel Romero som especialistes en INDIBA. Posem a la disposició dels nostres clients un profund coneixement de INDIBA, atès que hem estat formadors d’aquesta tecnologia per a esteticistes a nivell nacional i internacional. El que es tradueix en coneixement, seguretat i garantia d’èxit.

BONS DE TRACTAMENT INDIBA

Estalvia adquirint sessions de INDIBA per endavant: 3, 5, 10 o 15 sessions de 1h o 30min. Pots combinar tractaments facials i corporals amb els bons de tractaments.

Raquel Romero Wellness, el teu especialista en INDIBA a Cubelles i al Garraf

DEIXA’NS UN MISSATGE