TRACTAMENTS FACIALS INDIBA a Cubelles

ACONSEGUEIX UN ROSTRE SALUDABLE QUE IRRADIE BELLESA I BENESTAR

Per a un cutis radiant i ple de vida, INDIBA

Els tractaments facials que practiquem, amb cremes Gernetic de la major qualitat i recolzats en la darrera tecnologia en radiofreqüència INDIBA® DEEP BEAUTY aconsegueixen uns resultats espectaculars a la pell, de forma plaent i aportant un gran benestar. Els seus efectes, perceptibles des de la primera sessió, es fonamenten en la teràpia cel·lular mitjançant radiofreqüència, que regula i equilibra les cèl·lules dels teixits, creant un efecte tensor i rejovenidor. Els tractaments més habituals amb tecnologia INDIBA Facial persegueixen millorar l’aparença del contorn dels ulls (bosses, potes de gall, etc), l’atenuació d’arrugues en general, el doble mentó, el coll, l’escot, entre d’altres. A més, podràs remodelar l’oval facial, millorar la hidratació, recuperar lluminositat i reafirmar la pell.

Beneficis dels nostres tractaments facials INDIBA

Els nostres tractaments basats en INDIBA® DEEP BEAUTY aconsegueixen tots aquests efectes des de la primera sessió: • HIDRATEN • REAFIRMAN • REJOVENEIXEN • APORTEN LLUENTOR • REDUEIXEN ARRUGUES • REMODELEN L’ÓVAL FACIAL

Sesions INDIBA de 30 minuts

Podem realitzar sessions de 30 minuts, on treballarem zones localitzades, com el contorn d’ulls, el front o al voltant de la boca. Fins i tot es poden tractar cicatrius antigues o millorar la cicatrització en processos recents.

Sessions INDIBA de 60 minuts

Amb les sessions de 1 hora, a més de la cara incidirem al coll i l’escot. Podem recuperar aquest aspecte ters de la pell a l’escot, atenuar el doble mentó, remodelar l’oval facial

Sessions INDIBA de 90 minuts

En funció de les zones a tractar i el tipus de tractament, disposem de sessions de 90 minuts, encara que aquestes se solen fer en casos concrets. Per exemple,
Amb el nostre equip INDIBA ER45 tindràs resultats visibles des de la primera sessió.

Els nostres Tractaments Facials INDIBA a Cubelles

A Raquel Wellness oferim tres tractaments facials diferenciats amb tecnologia INDIBA, depenent dels efectes que es persegueixin i del tipus de pell a tractar.

Estem a Cubelles, localitat costanera de la província de Barcelona, a un pas de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Vendrell, Barcelona i Tarragona.

Cal destacar que sempre, abans d’iniciar un tractament, realitzem un estudi del tipus de pell, per aplicar el tractament i els productes de cosmètica que millor s’adaptin al teu dermis. Tots els productes que utilitzem a la cabina són d’alta qualitat i prestigi, Gernetic o Scens, productes vegans i respectuosos amb el medi ambient.

A més, a Wellness by Raquel Romero som especialistes a INDIBA des de fa molt de temps, gràcies a la nostra experiència com a formadors d’esteticistes a nivell nacional i internacional en aquesta tecnologia. Això es tradueix en coneixement, seguretat i garantia d’èxit.

TRACTAMENT ANTI EDAT

Si et preocupen els signes d’envelliment a la teva pell, aquest és el teu tractament amb radiofreqüència INDIBA. Indicat a pells amb signes d’envelliment com ara deshidratació, arrugues o flacciditat.

RECUPERAR ELASTICITAT

Si la teva pell presenta signes de flacciditat localitzats o de manera general, un tractament amb radiofreqüència INDIBA aconseguirà recuperar l’elasticitat. Indicat per remodelar l’oval facial. Atenuarem la flacciditat i aconseguirem un efecte rejovenidor.

TRACTAMENT HIDRATANT

Hidrata la teva pell amb la nostra proposta personalitzada amb radiofreqüència INDIBA. Indicat per a pells castigades o especialment seques. Aportarem lluminositat i hidratació profunda.

Tractaments Indiba: Resultats per a totes les edats

Independentment de la teva edat, INDIBA aconseguirà efectes saludables, perquè treballa a nivell cel·lular. Per això els beneficis són múltiples a cada tractament i van més enllà de l’aparença estètica. Les persones més joves notaran el benestar, la lluminositat i la hidratació que ens proporciona laplicació de radiofreqüència juntament amb el suau massatge realitzat amb les cremes de tractament. Per a aquelles persones que comencen a notar arrugues a la pell, INDIBA ajudarà a atenuar-les, a més d’hidratar, i tornar la lluminositat, provocant un efecte rejovenidor. Per a pells madures, els beneficis es multipliquen, tornant elasticitat, reduint la flacciditat, recuperant i regenerant el teixit a nivell cel·lular, així com aportant un extra d’hidratació.

CONEIX ELS NOSTRES BONS DE TRACTAMENTS

Estalviacomprant sessions per avançat, de 3, 5, 10 o 15 sessions de 1h o 30min. Pots combinar tractaments manuals, mesolàser i/o INDIBA amb els bons de tractaments.

Raquel Romero Wellness, el teu especialista en Tractaments Facials INDIBA a Cubelles, Sitges, Vilanova i la Geltrú ia tot el Garraf

DEIXA’NS UN MISSATGE

Descuento Tienda Online

Ahorra en la compra de cosméticos de alta gama. Utiliza nuestros códigos de descuento:

GERNETIC10 10% Descuento en productos Gernétic.

SCENS30 30% Descuento en productos Scens.

¿Quieres estar al día de todos los descuentos?

You have Successfully Subscribed!